Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır sapları görmek

Rüyada mısır sapları görmek

Rüyada mısır sapları görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Rüyada mısır sapları gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Rüyada mısır sapları görmek mutluluk ve saadete, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalettir.

Rüyada sap toplamak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Rüyada ekin sapı görmek kederden ve stresten kurtulacağına, ele geçen kazancın azalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada çamura saplandığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara saplandığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments