Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mısır görmek

Rüyada yeşil mısır görmek

Rüyada yeşil mısır görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mısır gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mısır görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mısır koçanı görmek geçmişini arkada bırakacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mısır yemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, işinden ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır çorbası yemek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına inanılır.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada mısır hediye almak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments