Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin sapı görmek

Rüyada ekin sapı görmek

Rüyada ekin sapı görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ekin sapı gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada ekin sapı görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı sapka giymek yönetici koltuğuna yükseleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada siyah sapka giymek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak kötü halin son bulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sapsız balta görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına inanılır.

Rüyada arabayla çamura saplanmak çok zor bir duruma düşeceğine, işlerinin yaver gideceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments