Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mezar taşı görmek

Rüyada yeşil mezar taşı görmek

Rüyada yeşil mezar taşı görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hakkını alacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, büyük özgüven kazanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, ticarette zarar edeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mezar taşı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada yeşil mezar taşı görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezardan taş çıkarmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı dikmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak imkânların günden güne azalacağına, hak yolunu bulacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taş görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada tahta mezar taşı görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments