Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taş görmek

Rüyada mezar taş görmek

Rüyada mezar taş görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, haberler alacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kendi geleceğine delalettir.

Rüyada mezar taş gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada renkli mezar taşı görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, maddi açıdan nefes alınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işarettir.

Rüyada mezar taşı yıkamak hayırlı bir yuva kurulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşı görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada taştan mezar görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada kendi mezarını ve mezar taşını görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalet eder.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek yeni bir eve taşınacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments