Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan taş toplamak

Rüyada mezarlıktan taş toplamak

Rüyada mezarlıktan taş toplamak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yarınlarına inanacağına işaret eder.

Rüyada mezardan taş toplamak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamet eder.

Rüyada yoldan taş toplamak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak inanılır.

Rüyada pembe taş toplamak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Rüyada değerli taşlar toplamak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden taş toplamak işlerinin gelişme göstereceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada denizden çakıl taşı toplamak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada parlak taş toplamak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments