Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı dikmek

Rüyada mezar taşı dikmek

Rüyada mezar taşı dikmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı dikmek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Rüyada mezar taşı dikmek kendine döneceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada mezara çiçek dikmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine delalet eder.

Rüyada mezara yeşillik dikmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada mezarlığa gül dikmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada mezara ağaç dikmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments