Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil merdiven çıkmak

Rüyada yeşil merdiven çıkmak

Rüyada yeşil merdiven çıkmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Rüyada yeşil merdiven çıkmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla merdiven çıkmak kafa dinleyeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak sorununu kolayca çözeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak umutlarının çoğalacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments