Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak

Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak

Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, güzel bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada merdiveni zor çıkmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalettir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri çıkmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak hayatınızın neşe dolacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok merdiven çıkmak iş değişikliğine gidileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments