Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek görmek

Rüyada yeşil mercimek görmek

Rüyada yeşil mercimek görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, ileride çok zengin biri olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek alım gücünün artmasına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek vermek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada taze yeşil mercimek görmek kendi işinin başına geçeceğine, maddi sorunlarının artacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments