Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yeşil mercimek görmek

Rüyada taze yeşil mercimek görmek

Rüyada taze yeşil mercimek görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada taze yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada taze yeşil mercimek görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, onların önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisine ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek vermek borca batacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments