Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek vermek

Rüyada yeşil mercimek vermek

Rüyada yeşil mercimek vermek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, üzgün ve hasta olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kafasını toparlayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek vermek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada yeşil mercimek biçmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek yemek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, küslükleri bitireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek kırılacağına, amacına ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments