Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek yıkamak

Rüyada yeşil mercimek yıkamak

Rüyada yeşil mercimek yıkamak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak kimseye minnet etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ulvi kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil mercimek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek vermek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yeni işlere girişileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulur.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek yemek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments