Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, ekmeğinin azalmayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek sorunlarını bitireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek feraha ermeye, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza yorulur.

Rüyada pişmiş mercimek görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yolmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments