Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Spritüel konular veya rüyalar önem kazanabilir.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına tabir olunur.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek tartışmalar yaşanacağına, zenginlik içinde olacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, şeytanın aklına uyacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments