Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mavi görmek

Rüyada yeşil mavi görmek

Rüyada yeşil mavi görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, spor yapmaya başlanılacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, önemli atılımlar yapacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mavi gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mavi görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalettir.

Rüyada mavi yeşil görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve mavi görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek işinde büyük başarılar alacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi yeşil renk görmek çok iyi mevkilere geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments