Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yeşil renk görmek

Rüyada mavi yeşil renk görmek

Rüyada mavi yeşil renk görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, sorunlar altında ezileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, güzel bir iş fırsatına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yeşil renk gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil mavi renk görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada mavi yeşil renk görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada koyu mavi renk görmek beklenilen takdiri alacağına, keyfin kaçacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada mavi renk gömlek görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli halı görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk takı görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments