Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yeşil görmek

Rüyada mavi yeşil görmek

Rüyada mavi yeşil görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, onların başarıları ile övüneceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi yeşil gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada mavi yeşil renk görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mavi renk görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada mavi yeşil görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mavi beyaz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada yeşil mavi deniz görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, zorlukları atlatacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve mavi görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments