Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil leylek görmek

Rüyada yeşil leylek görmek

Rüyada yeşil leylek görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, istediği gibi hareket edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil leylek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil leylek görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Rüyada leylek yakalamak işlerdeki verimin artacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada uçan leylek görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü leylek görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada denizde leylek görmek iş için gurbete gidileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, kız çocuğunun olacağına yorulur.

Rüyada çok büyük leylek görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada leylek sürüsü görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments