Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan leylek sürüsü görmek

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sevindirici haberler alınacağına, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçan leylek sürüsü gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürüyle leylek görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada leylek sürüsü görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada havada uçan leylek görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçan leylek görmek bereketin ve karın artacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments