Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylek sürüsü görmek

Rüyada leylek sürüsü görmek

Rüyada leylek sürüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, daha zengin hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada leylek sürüsü gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada sürüyle leylek görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada leylek sürüsü görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek düşmanlarına da dost olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde leylek görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda leylek görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulur.

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta leylek görmek hileye, fesada bulaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments