Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kumaş almak

Rüyada yeşil kumaş almak

Rüyada yeşil kumaş almak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, acılarını dindireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Rüyada yeşil kumaş almak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kumaş görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kumaş almak huzur dolu günler geçireceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumaş hediye almak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kumaş kesmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments