Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saten kumaş görmek

Rüyada yeşil saten kumaş görmek

Rüyada yeşil saten kumaş görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saten kumaş gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek hayırla yad etmeye, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet eder.

Rüyada saten yeşil elbise giymek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil saten elbise giymek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi saten elbise görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments