Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş pantolon giymek

Rüyada kumaş pantolon giymek

Rüyada kumaş pantolon giymek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kumaş pantolon giymek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Rüyada kumaş pantolon giymek her nimetin lezzetine varacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek iç huzurunun yerinde olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumaş pantolon görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pantolonluk kumaş görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments