Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kumaş görmek

Rüyada hediye kumaş görmek

Rüyada hediye kumaş görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Rüyada hediye kumaş gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada kumaş hediye almak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına inanılır.

Rüyada hediye kumaş görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Rüyada döşemelik kumaş görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, dönülmez yollara gireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada deri kumaş görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Rüyada sarı renk kumaş görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada kumaş dükkanı görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada kumaş kesmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments