Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kolye takmak

Rüyada mavi kolye takmak

Rüyada mavi kolye takmak ev sahibi olunacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bol kazanç getireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi kolye takmak gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Rüyada mavi kolye takmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, söz sahibi olacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolyesini takmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada altın kolyeler takmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada altın kolye takmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı kolye takmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına rivayet eder.

Rüyada birine gümüş kolye takmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments