Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef kolye takmak

Rüyada sedef kolye takmak

Rüyada sedef kolye takmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sedef kolye takmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Rüyada sedef kolye takmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada sedef kolye görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedef yüzük görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedef görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments