Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı koltuk takımı görmek

Rüyada sarı koltuk takımı görmek

Rüyada sarı koltuk takımı görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı koltuk takımı gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Rüyada sarı koltuk takımı görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada eve koltuk takımı almak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek başarısının çoğalacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada mor koltuk takımı görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek işlerinin toparlanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments