Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk takımı almak

Rüyada koltuk takımı almak

Rüyada koltuk takımı almak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, nimetin çoğalacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada koltuk takımı almak gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Rüyada koltuk takımı görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada eski koltuk takımı görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Rüyada koltuk takımları görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, adından konuşulur olacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments