Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil çiğnemek

Rüyada karanfil çiğnemek

Rüyada karanfil çiğnemek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada karanfil çiğnemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada karanfil çiğnemek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, küskünlük yaşanacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı karanfil görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mor karanfil görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil yemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil almak dini vecibelerini yerine getireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kuru karanfil görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada karanfil ekmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments