Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaplı defter görmek

Rüyada yeşil kaplı defter görmek

Rüyada yeşil kaplı defter görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, şansa, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaplı defter gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaplı defter görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada mavi kaplı defter görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalettir.

Rüyada kara kaplı defter görmek istediği gibi yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalettir.

Rüyada yeşil defter görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kap görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments