Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil defter görmek

Rüyada yeşil defter görmek

Rüyada yeşil defter görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil defter gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil defter görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bakkal defteri görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Rüyada kareli defter görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deftere imza atmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, elinin bolluk göreceğine işaret eder.

Rüyada mavi kaplı defter görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada defter sayfası görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments