Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim gördüyseniz:

  • Sizi hazır olmadığınız kararlar almaya zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplı kuranı kerim görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı haberler alacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kuranı kerim görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil kuranı kerim görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, oldukça uzun bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, devlete hizmet etmeye, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye kuranı kerim almak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi tuvalette görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
osmanali..44

mahallemdeki camide abdest alırken görüyorum kendimi ruyamda.sonra çantamda yeşil kaplı kuranı kerim görüyorum.çıkarıp okumaya başlıyorum kuranı kerim kitabımı.caminin içi okadar güzeldi ki ışık vuruyodu heryer ışık doluydu