Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kaplı defter görmek

Rüyada mavi kaplı defter görmek

Rüyada mavi kaplı defter görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalettir.

Rüyada mavi kaplı defter gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada mavi kaplı defter görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaplı defter görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Rüyada kara kaplı defter görmek moralinin yerine geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada mavi defter görmek bol muhabbette kalacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada mavi kaplı kitap görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada deftere isim yazmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments