Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kap görmek

Rüyada yeşil kap görmek

Rüyada yeşil kap görmek ticarette zarar edeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil kap gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi yeşil görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kap görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle kabeye gitmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments