Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kaplı defter görmek

Rüyada kara kaplı defter görmek

Rüyada kara kaplı defter görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kaplı defter gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada kara kaplı defter görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada kara defter görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, rızkın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada karalanmış defter görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaplı defter görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, onu borçtan kurtaracağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kaplı defter görmek başarının garantileneceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kara kaplı kitap görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments