Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaplı defter görmek

Rüyada siyah kaplı defter görmek

Rüyada siyah kaplı defter görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kısmetinin hep açık olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada siyah kaplı defter gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada siyah kaplı defter görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi kaplı defter görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kaplı defter görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kara kaplı defter görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah defter görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada siyah kaplı kuran görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kaplı kitap görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments