Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kapaklı kitap görmek

Rüyada yeşil kapaklı kitap görmek

Rüyada yeşil kapaklı kitap görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil kapaklı kitap gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada yeşil kapaklı kitap görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kitap kapağı görmek işlerinin yolunda gideceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek onları gücendireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalettir.

Rüyada mavi kapak görmek insanlar arasında yüceleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Rüyada rögar kapağı görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada baca kapağı görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işarettir.

Rüyada kapaklı şişe görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments