Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kapak görmek

Rüyada mavi kapak görmek

Rüyada mavi kapak görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada mavi kapak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada mavi kapaklı kitap görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi şişe kapağı görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada mavi kapak görmek kolaylığa kavuşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kapak toplamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapağı görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz kapağı görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına delalettir.

Rüyada diz kapağında yara görmek güzel günlerin yaşanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada kapaklı tencere görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments