Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rögar kapağı görmek

Rüyada rögar kapağı görmek

Rüyada rögar kapağı görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, endişeli durumların son bulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada rögar kapağı gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada rögar kapağı görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su şişesi kapağı görmek kirli işlere bulaşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulur.

Rüyada göz kapaklarını görmek küslüklerin biteceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağı kesmek hasret çekenlerin buluşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencere kapağı görmek çekilen hasretin biteceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik kapak görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, zor zamanlar geçireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kitap kapağı görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada cam kapak görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, güçten ve takatten düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments