Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca kapağı görmek

Rüyada baca kapağı görmek

Rüyada baca kapağı görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet eder.

Rüyada baca kapağı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler devrede dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada baca kapağı görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada cam kapak görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalettir.

Rüyada kapak görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuran kapağı görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem kapağı görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişe kapağı görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına inanılır.

Rüyada mavi kapak toplamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yüzlerin asılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapaklı şişe görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments