Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapaklı şişe görmek

Rüyada kapaklı şişe görmek

Rüyada kapaklı şişe görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, daha rahat para kazanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kapaklı şişe gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren belli konular farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada şişe kapağı toplamak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişe kapağı görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Rüyada şişe kapağı görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kapaklı şişe görmek huzurunun bozulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi şişe kapağı görmek başarı ve zenginlik getireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su şişesi kapağı görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapaklı tencere görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada diz kapağı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments