Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, helal kazanç elde edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalettir.

Rüyada kabe örtüsünü görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe örtüsü almak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hakkını savunamayacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye örtü örtmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hasretlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabe örtüsü görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret eder.

Rüyada kabenin örtüsü görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, eskisinden de iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments