Rüyada kabeyi yeşil görmek

Rüyada kabeyi yeşil görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hanesinin bollukla dolacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kabeyi yeşil gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kap görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabede yağmur görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top