Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaplı kuran görmek

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuran kabı görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kaplı kuranı kerim görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kara kaplı kuran görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kaplı kuran görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kabede kuran okunduğunu görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yakında hedefine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kabede kuran dinlemek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ağız tadından olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments