Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaplı kitap görmek

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaplı kitap gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kaplı kitap görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kitap kabı görmek daima secde ve şükür edeceğine, eline para geçeceğine, kariyer sahibi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kaplı kitap görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplı kitap görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kaplı kitap görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaplı kitap görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kitap kapatmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments