Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eşlerin boşanacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak çekilen hasretin biteceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak de elinin bollaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işaret eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak ona yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments