Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak memur ise terfi edeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, düşmanına galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak şans ve kısmet elde edeceğine, borçlarının biteceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Rüyada kalemle yazı yazmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments