Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, şansın döneceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet eder.

Rüyada tükenmez kalemler görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, günlerini bunun için harcayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet eder.

Rüyada tükenmez kalem görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tükenmez kalem bulmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments