Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments